20 februari 2018

Kids Work-Out

De Training

De Kids Work-Out is een training,ontwikkeld voor kids, gericht op kids. Binnen deze training worden verschillende trainingsvormen en – methodes in spelvormen gegoten, zodat de kids spelenderwijs kennis maken met verschillende beweging- en sportvormen.

De work-out is geschikt voor kinderen die graag actief bezig zijn en daarbij op een veelzijdige manier willen bewegen. Binnen de trainingen ligt de focus op plezier en vanuit die basis werken aan de motoriek en uithoudingsvermogen. Met stoere materialen, lekker sporten in groepsverband.

In de trainingen wordt rekening gehouden met de kinderen op zichzelf. Dat houdt in dat de kinderen trainen in een groep, maar gekeken wordt naar ieders persoonlijke ontwikkelingspuntjes.

Trainingsinformatie

De training wordt gegeven op en om het terrein van Lamers Sport en Lifestyle, bij erge kou en slecht weer wordt er binnen getraind, maar zodra het weer het toelaat gaan we lekker naar buiten. De opbouw en opzet van de trainingen wordt bepaald vanuit 3 professionele specialisaties: Bewegingsagogiek, Personal training en Orthopedagogiek.

De kosten €4,- per kind per training.

Locatie en trainingsmoment(en)

De trainingen starten allemaal vanaf de galgendaal 26 in Gendt.

Kidsbootcamp 7 t/m 12 jaar:

  • zaterdagochtend om 11.00 uur

Kidswork-out 12 t/m 15 jaar:

  • Zaterdagochtend om 10.00 uur

Aanmelden kan via info@lamerssportenlifestyle.nl of stuur een app naar 06-37384409.

 

 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide