5 mei 2015

Extreme Fit Work-Out

De Work-Out

De Extreme Fit Work-Out is een groepstraining die ontwikkeld is door Lamers Sport en Lifestyle. Verschillende trainingsprincipes vanuit de conditietraining, bootcamp, krachttraining en crossfit komen samen in deze complete work-out.

De Extreme Fit Work-Out is ideaal voor de sporter die wil werken aan zijn/haar uithoudingsvermogen, kracht/uithoudingsvermogen en kracht. Door verschillende trainingsmethodes, theorieën, ervaringen en trainingswetten samen te laten komen, helpt de Extreme Fit Work-Out jou naar een hoger niveau.

Je bent individueel in de groep bezig, maar de hele work-out draait om het teamgevoel. Samen trainen, samen doorbijten, samen motiveren en het belangrijkste: samen krachtiger en sterker worden. Tijdens deze work-out train je maximaal, maar wel binnen je eigen grenzen. Door de expertise van de trainer is het mogelijk om elke trainingsvorm op aangepast niveau aan te bieden.

Trainingsinformatie

Bij Extreme Fit wordt getraind in de buitenlucht in Gendt en omgeving. Doordat de trainingsmaterialen makkelijk verplaatsbaar zijn, zullen de trainingen op verschillende plaatsen gegeven kunnen worden.

Bij de trainingen zit je niet vast aan een abonnement of incasso. Je betaalt alleen voor de trainingen die je gevolgd hebt. Kosten hiervan zijn €5,- per persoon per training.

Benieuwd of het iets voor jou is? Meld je dan nu aan voor een Work-Out!

Locatie en Trainingsmomenten

De work-outs:

Gendt (Galgendaal 26a):

  • Maandag 19.30 uur
  • Woensdag 19.00 uur

Geef een reactie

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide